Vrijwilligers gezocht

Vanaf 30 augustus zal het repairCafé op de donderdagen niet meer open zijn, zoals tot nu toe. Aanleiding is  het aantal vrijwilligers en het aanbod van te repareren artikelen op de donderdagen. Mogelijkerwijs zal later wel weer een tweede dag in de week kunnen worden heropend, maar vooreerst houdt het management het op één dag per week. Hieruit mag men concluderen dat aanmelding van nieuwe vrijwilligers zeer welkom is. Mensen die er plezier in hebben om anderen te helpen op technisch gebied en enig inzicht hebben in elektrische apparatuur of andere werktuigen zijn bijzonder welkom. Op de woensdagen is het RepairCafé open van 10.00 u. tot 16.00 u.

Een behoorlijk aantal vluchtelingen heeft in het RepairCafé de eerste ervaringen opgedaan met werken in de Nederlandse samenleving. Na een aantal maanden worden deze mensen overgeplaatst naar stagebedrijven, om hen verder te begeleiden naar beroepsuitoefening in Nederland. Zo komen en vertrekken dus de medewerkers van het Sihva RepairCafé en ontstaat er ruimte voor nieuwe vrijwilligers.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten